„Sunt eu, Annabel” by Lightwave Theatre

De pe scena Romanii Au Talent, cu Golden Buzzer, pe cea a Teatrului Municipal Bacovia!

“Concerte Bacău – Fabrica de Evenimente” vă prezintă:
Spectacol de teatru vizual cu păpuși în mărime naturală destinat publicului adult ca înțelegere, pe 29 august 2017, la Teatrul Municipal Bacovia, Bacău, la ora 18.30.

Ajunsă în casa copilăriei, își descoperă jurnalul pe care l-a ținut până la adolescență. Annabel este o fetiță ca oricare alta, dintr-o familie ca oricare alta, disfuncțională precum majoritatea, care prin imaginația sa încearcă să treacă peste certurile părinților, crescând și ajungând față în față cu tentațiile adolescenței. Păpuși în mărime naturală, într-un spectacol Lightwave Theatre, destinat publicului adult.

Text: Iulian Tanase
Voci: Constantin Cotimanis, Cristina-Andreea Ion

Distribuțíe:
Cristina Andreea Ion
Petru Stratulat
Andra Mirescu
Dragoș Stanciu

Lightwave Theatre este o companie independentă de teatru vizual cu păpuși, destinat publicului adult din România, invitată atât pe scene naționale cât și internaționale precum cele din Marea Britanie, Germania, Croația, Turcia, Bulgaria și nu numai.
Spectacolele Lightwave nu au fost apreciate numai în festivalurile de teatru de animație ci și în cele de teatru dramatic, arta lor fiind o fuziune armonioasă de animație, dramă, muzică live și dans.

Site: http://teatruvizual.ro/
Facebook: http://facebook.com/Lighwave.Theatre
Video Channel: http://vimeo.com/lightwavetheatre

Detalii despre achiziționarea biletelor pentru spectacol

Biletele pot fi achiziționate de la sediul Agenției Concerte Bacău din str. Mihai Viteazu nr. 3, (intersecția cu Ana Ipătescu) și de la casieria Teatrului Bacovia.

Mai multe informații: 0753 533 222, 0234 514 262.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web