Ora Pamântului sărbătorită și la Bacău

Sâmbătă  24 martie în Piața Tricolorului băcăuanii prezenți au putut sărbători Ora Pământului. La acest eveniment au fost prezenti cu momente artistice elevii de Corul „Armonia”, Corul „Armonia Junior” şi profesori ai Colegiului Naţional de Artă „George Apostu” Bacău, dar si cei de la Corul „Armonii” de la Şcoala Gimnazială Nr. 10 din Bacău, Corul „Lira” de la şcoal gimnazială „Al. I. Cuza” din Bacău.

Ora Pământului (Earth Hour) este un eveniment internațional, organizat în ultima sâmbătă a lunii martie a fiecărui an, care are ca scop sensibilizarea utilizatorilor de energie electrică față de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice. Ora Pământului constă în stingerea luminii și oprirea aparatelor electrocasnice neesențiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de către consumatorii individuali cât și de către instituții și unități economice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web