„L’art de bien vivre” la Colegiul Karpen

L’art de bien vivre – În încheierea Proiectului „La cuisine européenne à la portée de tous” s-a desfășurat astăzi la Colegiul Tehnic de Comunicații „Nicolae Vasilescu-Karpen” din Bacău activitatea „L’art de bien vivre” care a reunit o expoziție de carte de specialitate, un concurs de gătit și prezentarea rețetarului acestui proiect.
I-am avut invitați pe elevii de la specializarea organizator banqueting de la Colegiul Economic “Ion Ghica” alături de profesorii lor, Daniela Anghel, Andreea Silion și Răzvana Nistor. Oaspeții împreună cu elevii karpenieni ai clasei a X-a D și profesorii coordonatori Doina Nechitoi, Andreea Marcoci-Dima, Nicoleta-Diana Iurea, Anca Cerbu, Paul Cucu și Simona Balint și-au manifestat interesul de a studia diverse cărți de specialitate și au pregătit salate de legume sănătoase și gustoase, apreciate de membrii juriului, alcătuit din profesorii implicați.

La sfârșit ne-am bucurat cu toții de o cupă de înghețată cu salată de fructe–un adevărat deliciu oferit de gazdele karpeniene.
Felicitări tuturor participanților! À la prochaine…

Mai multe fotografii gastiti si pe Pagina de Facebook a Colegiului KARPEN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web