Festivalul de Muzică Uşoară pentru Copii „Aşchiuţă” – ediția a XI-a

Festivalul – Concurs Național de Muzică Uşoară pentru Copii “AŞCHIUŢĂ” este deja la ediţia cu numărul 11. Aceste este un eveniment artistic, menit să desemneze în fiecare an, cele mai bune noi creaţii de muzică uşoară autohtone scrise pentru copii, cât şi cele mai promiţătoare debuturi.
Organizatorii și-au propus să readucă în atenţia spectatorilor și a opiniei publice, inexistenţa pe plan naţional al unor activităţi cultural artistice destinate doar copiilor mici cu vârsta cuprinsă între 4 şi 10 ani.
Grupele de vârstă participante sunt:
I. 4 – 6 ani
II. 7 – 8 ani
III. 9 – 10 ani
Concursul are un caracter competitiv, iar unul din obiectivele acestuia constituie promovarea creaţiei şi artei interpretative, la un înalt nivel artistic, a muzicii uşoare româneşti care se adresează copiilor.
Vă invităm să participaţi la ediţia a XI-a a Festivalului-Concurs „AŞCHIUŢĂ”, cu promisiunea că şi anul acesta se va ridica la un standard ridicat din punct de vedere competiţional şi organizatoric.
Regulamentul concursului şi fişa de înscriere se găsesc pe blogul lui AŞCHIUŢĂ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web