Cât de “naturală” e mâncarea tip Fast Food

Foto via www.antena3.ro

Există o legendă urbană potrivit căreia cartofii prăjiţi de la McDonald’s sunt eterni, dar se pare că aceştia sunt supuşi unui proces chimic, proces ce nu este cunoscut “rivalilor” de la KFC.

Un tânăr  s-a decis să facă un experiment în urma căruia să stabilească rezistenţa în timp a cartofilor de la McDonald’s şi a celor de la KFC.

Astfel, a pus cele două porţii în două borcane separate închise ermetic, pe care a notat  data la care a început experimentul: 23.12.2008.

Foto via www.antena3.ro

Astfel, a observat că în aproximativ 10 săptămâni, cartofii de la KFC au început să se altereze vizibil, în timp ce cartofii de la Mc au rămas la fel de aurii, ca proaspăt scoşi din tigaie.

Rezistenţa în timp incredibilă nu face decât să certifice faptul că sunt folosiţi aditivi şi conservanţi puternici pentru conservarea cartofilor. Reţeta celor de la celebrul lanţ de fast-food este la fel de bine păzită ca şi secretul Coca-Cola.

O jurnalistă nord-americană, care sprijină curentul mâncarii eco, a declarat:NU mâncaţi ceea ce nu este mâncat de bacterii, pentru că acestea nu sunt proaste!”.

Sursa:  www.antena3.ro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web