„De Drag! De Dragobete!”

Elevii colegiilor G. Apostu si Ferdinand I au dorit astazi sa nu treaca neoservata sarbatoarea dragostei la romani, Dragobetele, asa ca s-au adunat in Sala de Festivităţi „Petre Bărbuţă” si au sarbatorit prin muzica si cantec.

Criticul şi istoricul de artă Iulian Bucur a deschis aceasta manifestare vorbindu-le celor prezenti despre traditiile de Dragobete. Cei care au fost atenti la aceasta prelegere au avut ocazia sa participe si la un concurs pe aceasta tema. Spectacolul a continuat cu muzica traditionala romaneasca, muzica clasica, dar si un inedit moment de pantomima.

Coordonatorii acesui eveniment au fost Daniela Bârzu – Colegiul de Arta G.Apostu si Mihaela Savin – Colegiul Ferdinand I.
Profesori coordonatori: Violeta Ursinschi, Nicoleta Grozav de la Colegiul Ferdinand I dar si Iulian Bucur, Simona Baicu, Brandusa Motoc, Codrin Stan, Florin Blaj si Ioan Lazureanu de la Colegiul de Arta G. Apostu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web