CUM GATIM PE CANICULA?

Cum vine vara…toata lumea se gandeste ce si cum sa gateasca, in asa fel incat sa nu ii cada greu, sa nu stea prea mult in bucatarie la aburi, diverse prajeli si poate poate sa mai dea vreo cateva kilograme in plus.

Cel mai bine e sa nu ne impacientam, lasam cuptorul la o parte si luam gratarul in primire, adica cateva iesiri cu pritenii la gratar in timpul liber(gatind pui sau peste) sau eventul cuptorul cu microunde. Dar in timpul saptamanii o bucata de branza, lapte, iaurturi (asta pentru a nu avea lipsa de calciu), un pepene galben sau rosu ar merge foarte bine, sucurile de fructe si legume, combinate sau nu sunt foarte delicioasel si salatele care nici ele nu cad greu la stomac sunt bine venite in meniul nostru.De apa nici nu se mai pune vorba…este indispensabila trebuie s-o avem cu noi la indemana oriunde am merge.

Un sfat ar fi, daca doriti totusi sa gatiti o mancare care doriti s-o aveti 2-3 zile la frigider, indicat ar fi seara sa o faceti pentru ca soarele apune si e mult mai racoare decat in miezul zilei cand nu mai putem de cald.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web