Crucea Roșie Bacău și-a premiat cei mai activi voluntari

„Ziua Internațională a Voluntarului” a constituit un prilej minunat de recunoaștere a contribuției decisive a voluntarilor, la îndeplinirea Misiunii fundamentale a Crucii Roșii Române. Astfel, ca în fiecare an, în data de 5 decembrie, Crucea Roșie Bacău a aniversat această zi.

Evenimentul din data de 5 decembrie, a debutat cu festivitatea de premiere Voluntariat pentru viață!, a celor mai activi și devotați voluntari, începând cu orele 16:00, la Restaurantul Vila Royal.

În semn de adâncă recunoștință pentru eforturile și susținerea adusă proiectelor Crucii Roșii Bacău, s-au acordat diplome de recunoștință pentru 32 voluntari urmând decernarea premiilor:

Premiul pentru Voluntarul Anului – secțiunea Intervenție în situații de urgență și dezastre (nominalizări: Cioplea Alexandru Ionuț, Dabija Ioan Gabriel) Câștigător este Dabija Ioan Gabriel, elev în clasa a XII-a, la Colegiul “Național Ferdinand I”.

Premiul pentru Voluntarul Anului – secțiunea Tineret (Crijanovschi Marina, Carnariu Georgiana, Biliuță Anca). Câștigător este Biliuță Anca, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național “Vasile Alecsandri”.
Premiul pentru Voluntarul Anului – secțiunea Educație și Sănătate (Drăgan Mădălina, Căliman Cosmin, Nedelcu Teodora) Câștigător este Căliman Cosmin, elev în clasa a XI-a, la Colegiul “Economic Ion Ghica”.

Premiul pentru Voluntarul Anului – secțiunea Serviciul de Ambulanță al Crucii Roșii Bacău (nominalizări: Popa Florin, Cotumbeanu Vlad, Bogdan Macedon). Câștigător este Macedon Bogdan, elev în clasa a XII-a, la Colegiul Național “Gheorghe Vrănceanu”.

Premiul pentru Voluntarul Anului – secțiunea Social (nominalizări: Roxana Badiu, Fifirig Claudia, Senteș Georgiana). Câștigător este Fifirig Claudia, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național “Vasile Alecsandri”.

Premiul pentru Voluntarul Anului : Popa Florin, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național “Gheorghe Vrănceanu”.
În partea a doua toți voluntarii s-au putut bucura de petrecerea cu muzică, karaoke, dans, concurs de Miss și Mister Voluntar al Crucii Roșii Bacău și jocuri interactive.

“Evenimentul dedicat voluntarilor, a avut ca scop exprimarea gratitudinii noastre față de implicarea aproape zilnică a voluntarilor de Cruce Roșie și față de sprijinul lor considerabil în desfășurarea tuturor programelor și proiectelor. Cu această ocazie, am dorit să ne ilustrăm încrederea că tot mai mulți vor înțelege importanța activității de voluntariat și se vor implica activ în comunitatea din care fac parte..”  a declarat Marlena Cleanu, Manager Proiecte.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web