Comunicat de presa C.T.C. N. V. Karpen Bacau

COMUNICAT DE PRESA C.T.C.  N.V. Karpen

Referitor la programul artistic din cadrul ”Balului Bobocilor Karpen 2011”, desfășurat la ,,Club Kremlin’’, pe 8.12.2011, începând cu orele 18.00, menționăm următoarele: toate momentele acestui spectacol au fost atent vizionate și monitorizate de comisia de organizare a spectacolului.

De asemenea, precizăm că momentul aflat în atenția presei s-a dorit a fi o probă–surpriză pregătită și prezentată de concurente, cu scopul de a evidenția originalitatea și creativitatea lor în cadrul probei ,,Impresia artistică”. Deși profesorii organizatori au stabilit împreună cu concurentele limitele între care se poate desfășura acest moment, atrăgând atenția asupra decenței și bunului simț, pe care celelalte concurente le-au respectat, două dintre acestea nu s-au conformat în următorul sens:

– concurenta cu nr. 3 trebuia să prezinte ,,o scenetă umoristică”, dar din proprie inițiativă, în timpul spectacolului, a schimbat momentul artistic într-un dans neadecvat;

– concurenta cu nr. 9 trebuia să prezinte un dans, îmbrăcată în costum de crăciuniță, dar la sfârșitul dansului a avut inițiativa nefericită de a renunța la pelerină.

În zilele următoare balului, concurentele în cauză au fost mustrate de către organizatori și diriginți, atât în fața clasei, cât și duminică, 11.12.2011, la ședința cu părinții, urmând să fie sancționate în ședința Consiliul Profesoral de la finalul semestrului, cu mustrare scrisă însoțită de scăderea notei la purtare.

Totodată, Consiliul de Administrație al unității a hotărât constituirea unei comisii de cercetare care să analizeze responsabilitatea și gradul de vinovăție ale organizatorilor, în producerea acestui incident.

 

DIRECTOR,

PROF. EMANOIL REMUS CAZACU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web