Com’on Café: ediție specială la Bacău cu ocazia Summitului Tinerilor

Tinerii între 14 și 29 de ani, care sunt preocupați de viața de zi cu zi în Bacău sau în orașul din care sosesc la Summitul Tinerilor sunt așteptați în data de 9 noiembrie, ora 17 la Biblioteca Județeană Costache Sturdza, unde poți să-și facă vocea auzită și la nivel local dar în mod special și la nivel național. Vor avea ocazia să spună tot ce cred că orașul lor poate să facă mai bine pentru ei.
Dorim să invităm în mod special tinerii din Bacău atât pentru a discuta provocările lor în Bacău dar să și întâlnească tineri din celelalte orașe românești, participanți la Summit.
În prezent, titlul de Capitală a Tineretului din România este deținut de orașul Bacău, care va găzdui Summitul Tinerilor. Ediția 2017 a programului se desfășoară in perioada 8-12 noiembrie a.c sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, E.S. Klaus Werner Iohannis, recunoaștere acordată în 2016 și care confirmă valoarea conceptului.

Consultarea tip World Cafe  se desfășoară pe parcursul a maxim 120 de minute. Discuțiile se poartă, după o scurtă introducere, în două blocuri de câte 30 de minute, în grupuri de cinci persoane. După primele 30 de minute participanții schimbă locuri, iar o persoană din fiecare grup rămâne pe loc, sintetizează nou-veniților ce s-a discutat până atunci, apoi discuțiile continuă pentru încă 30 de minute. Între timp, voluntarii denumiți harvesteri adună informații din discuții pe care le și afișează. După discuțiile în grup, oricine are posibilitatea de a-și împărtăși gândurile public.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web