„Balul Cataramă” la ediţia a 18-a

În seara zilei de 2 iunie 2012, elitele Colegiului Naţional „Gheorghe Vrănceanu” s-au adunat la Hotel Decebal, unde au celebrat cea de-a 18 a ediţie a Balului Cataramă.Ca în fiecare an, Viorel Cataramă a oferit premii olimpicilor naţionali.
A fost un eveniment de clasă, cu ţinută obligatorie, de unde nu au lipsit momentele artistice.Clasa organizatoare a pregătit o prezentare de modă, care s-a bucurat de un adevărat succes, cât şi un concurs de dansuri în care elevii şi-au etalat talentul în materie de tangou, vals, hip-hop s.a.
Viorel Cataramă a fost plăcut surprins de unul din elevii liceului, acesta oferindu-i în dar două portrete pe care a promis că le va înrăma.În timpul decernării premiilor, acesta şi-a exprimat dorinţa ca, pe viitor, Colegiul Naţional „Gh. Vrănceanu” să ajungă printre primele trei licee din România că performanţă şi nivel al educaţiei.
Petrecerea a durat până în zorii zilei,iar profesorii şi elevii au dansat împreună, au devenit un tot unitar, sărbătorind faptul că liceul „Gh. Vrănceanu” este  cel mai bun din judeţ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web