„Arta pentru toți” cu elevii de la Colegiul de Artă G. Apostu

O poveste cu și despre arta împărtășită tuturor, chiar și celor care nu au posibilitatea de a asculta (live) un recital al unui cvartet de coarde, chiar și pentru cei care nu au un profesor calificat de arte plastice. Adică, o poveste dedicată copiilor din mediul rural. Proiectul „Arta pentru toți” adună profesori și elevi, din Colegiul Național de Artă „George Apostu” Bacău și din școli partenere ale județului Bacău.
Ultima întâlnire de acest gen s-a desfasurat joi, 18 mai, la invitația doamnei Mihaela Radu, profesor de Limba și literatura română, la școla din satul Gura Văii, com. Racova, jud. Bacău.

Elevii școlii din sat, îndrumați de prof. Andrieș Katy, prof. Busuioc Adriana Cristina și elevele Gabor Ștefana, Balan Ana-Maria, Herciu Simona, Oatu Narcisa din cl a XI-a de la specializarea Artă murală a Colegiului de Artă, au pictat icoane pe sticlă. În același timp au asistat la un recital susținut de elevii Solomon Antonia și Văcaru Anastasia cl. a XI-a, Iacob Iustina cl. a III-a, Duma Andreea cl. A X-a, Ghidu Tiberiu cl. a VII-a, îndrumați de prof. Stan Emanuel Codrin, de la Colegiului Național de Artă. În urma acestor activități, au rezultat frumoasele lucrări ale elevilor, lucrări care vor fi prezentate într-o expoziție în școală.

Proiectul va continua atât în perioada vacanței de vară cât și în anul școlar următor.

Mai multe fotografii gasiti  AICI.

Sursa: facebook.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web