Earth Hour 2011

Pe 26 Martie 2011, intre orele 20.30-21.30, oameni din toata lumea marcheaza Ora Pamantului. Campania este la a patra editie si a devenit deja o traditie, avand o participare ce a intrat in istorie.

In anul 2010, dupa 3 ani de la debutul din Australia, ea a atins cca 1 miliard si 300 de milioane de locuitori ai planetei. Inca din anul 2008, sub sloganul “Lasa Pamantul sa respire!” Romania s-a alaturat Campaniei prin intermediul site-ului www.orapamantului.ro stingand pentru o ora lumina ca semnal la adresa efectelor dezvoltarii iresponsabile si fiind prima tara din lume, dupa tara organizatoare, cu site special dedicat Campaniei.

Iata si programul manifestarilor care vor avea loc in Bacau cu ocazia Earth Hour 2011:

Ora 12.00: Marşul bicicletelor. Actiunea are rolul de a transmite autoritatilor, publicului si presei faptul ca, mobilitatea urbana durabila nu poate fi conceputa intr-un oras modern fara utilizarea frecventa a bicicletei ca mijloc de transport si alternativa pentru automobil. Plecarea va avea loc din faţa Casei de Cultură la ora 12.00 sau 16.00 si va avea urmatorul traseu:
Piaţa Casei de Cultură – intersecţia Tic Tac – str. Erou Ciprian Pintea – str. Stadionului – str. Milcov – Insula de Agrement – bld. Alexandru cel Batran – str. 9 Mai – bld. Unirii – Statuia lui Ştefan cel Mare – Piaţa Tricolorului/Casa de Cultură.

Ora 20.30: Adunarea în faţa Casei de Cultură pentru sărbătorirea propriu zisă a evenimentului.Organizatorii vă promit o seară plăcută în compania trupei de tineri talentaţi “In the Spot” care vor propune un program de teatru experimental precum şi o serie întreagă de activităţi menite să destindă, să îi ajute pe participanți să socializeze cu scopul declarat de a renunţa pentru o oră la consumul de energie electrică. De asemeni vom saluta inchiderea luminilor din centru cu sunete de chitara si jocuri energizante.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web