Claudia Patrascu este Claudette

Anul trecut, prin octombrie, va intrebam cine este Claudette. Asa cum ati ghicit cu totii, Claudette este Claudia Patrascu (ex – Exotic, ex – Sexxy) care a revenit pe scena muzicala, cu o noua imagine, un nou single si un site nou. Pe site puteti gasi noutati, asculta noul single dar si vedea cea mai recenta sedinta foto.

Pozele au fost realizata de catre fotograful Edward Aninaru, intr-o locatie inedita: penitenciarul Jilava, la o temperatura de  – 10 grade. Interesanta locatie, putin cam creepy, dar pozele au iesit bine, iar Claudia e foarte expresiva. Voua ce va transmit aceste fotografii?

Single-ul “Around The World” este o colaborare cu Sonny Flame, a fost compus de Mihai Ristea si a fost foarte bine primit de public, radiouri si cluburi. Voua va place?

Despre revenirea ei, Claudia a declarat: “Nu ne-am vazut de mult, dar stiu ca sunteti cu ochii pe mine din 1998, de cand v-am cantat prima oara “Sexy,sexy“. In deceniul schimbarilor fulgeratoare, am ales sa ma reinventez si o fac cu aplomb. So, would you like to travel with me “Around the world“? “. Deci, ce raspuns ii dati Claudiei? Va bucurati ca a revenit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web