Job-uri pentru tineri

Târgurile de joburi din aprilie se anunţă mai bogate în oferte de joburi decât anul trecut. Oferta de locuri de muncă vacante nu este, însa, singurul lucru de care este nevoie pentru a fi angajat. CV-ul este primul pas pentru a fi chemat ulterior la interviu.

Cum trebuie sa-ţi faci CV-ul?

Gândeşte-te că cei la care urmează să trimiţi CV-ul văd sute sau chiar mii de astfel de documente înainte de a ajunge la al tău. Prin urmare, acesta trebuie să fie, în primul rând, cât mai scurt, concis şi lizibil.
Nu porni de la ideea că dacă are mai multe pagini impresionează mai mult. Total greşit! Încearcă să comprimi toată activitatea profesională pe o pagină – maximum două. Daca CV-ul tău are mai mult de-atât, este posibil ca angajatorul să nici nu-l citească.
Aşadar, adolescenţilor, apucaţi-vă de învăţat fiindcă România începe să se redreseze din acest punct de vedere.
Mai multe detalii despre cum să iti găseşti un loc de muncă dar şi ce tehnici poţi folosii ca să “stai în faţă” intră pe http://www.incont.ro/targuri/incep-targurile-de-joburi-cum-sa-ti-faci-un-cv-care-sa-nu-fie-aruncat-la-gunoi.html
Sursa incont.ro
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web