Bacaul reprezentat la San Remo de Karpen

Colegiul ,,Nicolae Vasilescu Karpen’’ va reprezenta judetul Bacău la

Festivalul International de Creativitate în scoli de la Sanremo.

Pentru prima dată judetul Bacău este reprezentat la Festivalul International de Creativitate în scoli de la Sanremo. Aflat la cea de-a 13-a editie, festivalul promovează valorile din scolile din întreaga lume si se desfăsoară anul acesta în perioada 6 – 10 aprilie 2011.

Colegiul Tehnic de Comunicatii ”Nicolae Vasilescu Karpen”  a reusit performanta de a intra în finala de la Sanremo cu două proiecte : « The Interdisciplinary » la sectiunea « Da Vinci’s Secrets » si la sectiunea « School Movie » cu  doua filmulete « Whispers of love » si « Road to hell ».

« Este un lucru imbucurator ca profesorii si elevii de la Colegiul Karpen s-au gandit sa participe la o competitie de o astfel de anvengura. Competitia se refera la creativitate, asta inseamna ca avem si elevi  cu multa imaginatie si profesori care au stiut sa ii indrume pe calea realizarii cu succes a acestor proiecte » a declarat directorul colegiului prof Remus Cazacu.

Festivalul International de Creativitate în scoli de la Sanremo este singurul festival care include competitii pentru scoli, pe plan international, la care in finala, se pot organiza expozitii si spectacole pentru fiecare forma de arta existenta in competitie. Finalele se desfasoara in Italia, la Sanremo, juriul fiind compus din experti, specializati pe fiecare proba in parte, iar impartialitatea lor au facut din GEF, una din cele mai attractive competitii de creativitate pentru scoli.

Pot participa elevi cu varstele intre 5 si 19 ani, din institutii scolare recunoscute de Ministerul Educatiei din fiecare tara participanta. Pot participa si elevi de la scolile de muzica, dans si film, sau cei din cluburi si asociatii de elevi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web