Simtiri ale iubirii, astazi

         

                  Despre iubire in toate formele ei, de la Adam si Eva pana la Irinel si Monica Columbeanu – aceasta am putea spune ca fost tema pe scurt in spectacolul omagial inchinat Zilei Femeii. Fara a duce in derizoriu – iubirea a fost expusa dezbaterii publicului, apoi comparata cu uratul si frumosul de catre studentii bacauani. De ce iubim femeile ? – o intrebare la care trebuie sa gasim raspuns fiecare dintre noi – invitatia ne-a fost facuta de catre lectorul Adrian Jicu.     

        Apoi am aflat cum e cu iubirile interzise, ca iubirea e o stare de fericire, care sunt secretele unei casatorii de aur dar si adevarata iubire – cea din perspectiva religioasa.

 Desfasurat la Teatrul George Bacovia, spectacolul omagial inchinat Zilei Femeii a fost prezentat de catre prof. Carmen Cioltan.

        Finalul a adus cu el momente de iubire vazute din perspectiva poeziei, din perspectiva filmului – spectatorii au urmarit secvente din filmul Eat Pray Love – dar si din perspectiva dansului – celebrul tango a lui Al Pacino. Nici muzica nu a fost uitata,  prof  Tatiana Mocanu a incantat sala cu vocea ei. Directorul teatrului s-a alaturat si el momentului artistic facand un duo de exceptie.

       Finalul serii dedicat Zilei Femeii a apartinut actorilor Teatrului Bacovia jucand spectacolul “Iubiri Eminesciene” in scenografia si regia lui Adrian Gazdaru.    

Mai jos ai toate pozele de la acest moment dedicat femeii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web