Doi indragostiti

        Pe bolta cereasca se picteaza lin un brau colorat, o poteca si doi indragostiti care se plimbau de mana. Pamantul le este martor, natura – complice, timpul – adversar, dar cu toate astea, ei se iubesc trecand peste intunericul noptii si peste stralucirea zilei.

        Universul se intreaba: cine sunt cei doi indragostiti? Iar vantul raspunde: luna si soarele. Norii privesc cu gelozie; stelele la fel.

        Incepe sa ploua. Picaturile de ploaie isi spun una alteia:”Cum e posibil? Cum de s-a intamplat? Si cat de mult am luptat ca dragostea lor sa nu invinga!” Stelele canta aceeasi melodie plina de frustrare. “De ce el? De ce nu noi? Nu suntem destul de bune pentru el?” Dar cei doi indragostiti isi continua plimbarea nestingheriti spre infinit si dincolo de el.

        Iubirea lor nu doar ca uneste ceea ce nimeni nu a reusit; zi si noapte, doar ea, mai presus de toate, da dovada mult asteptata de oameni: dovada unei iubiri sincere, unei iubiri ce nu poate fi invinsa, iubire ce duce dincolo de realitate, de vis, de bariere, de viata si de moarte.

        Romeo isi mangaie Julieta cu razele sale pline de caldura, de tandrete, iar Julieta isi ineaca liniile fine in oceanul acela rosu, fierbinte. Astfel, cerul se contopeste cu pamantul si in aer pluteste iubirea.        “Iubirea aceea adevarata, dar in acelasi timp, inexistenta.”

                                                                                                                                                                                   Roxana Vrîncianu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web