Emisiunea “Am talent”

Numele meu este Roxana si sunt alaturi de voi in fiecare marti cu emisiunea “Am talent”.

 De ce “Am talent”? Acesta este primul nume care ne-a trecut prin minte mie si domnului profesor Paul Cucu. Domnul profesor m-a ajutat sa realizez ca emisiunea este o provocare pentru mine si ca numele ales de noi e cel mai potrivit. Prin aceasta emisiune dorim sa descoperim noi talente din toate liceele din Bacau si nu numai, talente din randul muzicii, literaturii, picturii, desenului etc.

Fiecare emisiune are specificul ei, e plina de distractie. Zambetul exista pe buzele fiecarui invitat, datorita intrebarilor si raspunsurilor comice de care avem parte. A fost un moment deosebit pentru mine sa ma alatur intregii familii a radioului. Radio Adolescenta, pentru mine, este a doua familie, si dupa cum a spus un bun prieten, emisiunea este “copilasul meu”.

Ne dorim ca dupa fiecare editie a emisiunii “Am talent” invitatii sa fie bucurosi iar ascultatorii sa fie incantati.

Inca o data multumiri domnului Paul Cucu pentru ca mi-a acordat sansa de a descoperi aceasta lume a radioului si nu in ultimul rand, intregii echipe Radio Adolescenta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web