Sa facem cunostinta

Adolescenţa este postul de radio şcolar ce îţi aparţine. Este făcut de elevi pentru elevi, de aceea el este lângă tine în fiecare pauză, relaxându-te cu muzică şi informaţii. Ne găseşti şi pe internet 24 de ore din 24 la adresa www.adolescenta.net .

Realizat de către elevi şi profesori la 14 februarie 1997, Radio Adolescenţa Bacău, a fost şi este un punct de reper pentru generaţii întregi de elevi. Din cele câteva sute de colaboratori câţi au fost în Adolescenţa de-a lungul celor 14 ani, mulţi au rămas ataşaţi de această lume fantastică a radioului şi au lucrat sau lucrează în posturi importante de radio, televiziune sau presă scrisă.

Aşadar Radio Adolescenţa Bacău devine din prima zi de şcoală, de la primul clopoţel prietenul tău care te însoţeşte peste tot. Poţi să dai dedicaţii muzicale în pauze, primeşti cele mai interesante informaţii în timp real. De acasă sau din cămin asculţi emisiunile realizate de colegii tăi şi de invitaţi, participi la jocuri şi concursuri cu premii.

Ascultă-ne în fiecare pauză şi vei avea parte de muzică, informaţii, horoscop, concursuri, dedicaţii şi multe altele.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web