VOTEAZĂ Președintele si Vicepreședintele Consiliului Elevilor al Colegiului N.V.KARPEN

Canditatii pentru functia de Presedinte al Consiliului Elevilor

DÂRLEA ANDREI IONUȚ:

„Mă numesc Dârlea Andrei Ionuț și candidez pentru președinte al Consiliului de elevi. Sunt elev al clasei a XI-a A, profil umanist, pasionat de istorie, poezie si literatură. Consider că sunt pregătit pentru acest post, având calitățile necesare , lucru demonstrat prin participarea la conferințe în cadrul Facultății „ George Bacovia” Bacău , prin aparițiile mele, televizare, la emisiunea „Povețele trecutului”, prin participarea la olimpiada Județeană de istorie, luând locul al III-lea, respectiv al II-lea , și prin coordonarea asociației EPEC- „ Elevi pentru elevi în carantină”- o asociație destinată susținerii și pregătirii elevilor din anii terminali.
Ca vicepreședinte, voi căuta posibilitățile ofereririi unei guri de fericire deasupra unui vulcan de stă să erupă, și posibilitățile de a asculta toate cerințele elevilor, pentru a spune, în sfârșit, vorbele poetului Adrian Păunescu, „ consider că avem valori, cu care putem concura lumea întreagă”.

DABIJA ISABELA-JENIFER:

„Ceea ce ma recomanda pentru funcția de președinte este faptul ca sunt o persoana dornica sa reprezinte drepturile si interesele colegilor, sa se dezvolte personal, cu inițiativa si spirit civic. Imi place sa mi fac vocea auzita, sa fiu un exemplu pentru scoala si societate. Am abilitati de lider si sunt capabila sa ajut, inspir si susțin persoanele din jur.”

BENCHEA RAIMOND COSMIN:

„Consider că funcția de președinte al consiliului elevilor mi se potrivește, deoarece sunt un băiat foarte ambițios și nu renunț niciodată!
Seriozitatea și curajul sunt două aspecte care mă definesc, dar pe lângă acestea sunt și foarte sociabil
Ofer ajutor tuturor celor care au nevoie și îmi place să fac oamenii să zâmbească!”

Canditatii pentru functia de Presedinte al Consiliului Elevilor

ȚIVLEA RAREȘ:

„Sunt un adolescent ambițios căruia îi place sa ducă la îndeplinire tot ce își propune. Consider ca sunt cea mai capabilă persoană pentru funcția de vicepreședinte, întrucât îmi place sa ma implic in proiecte și activități atât școlare cat si extrașcolare. Părerile și nevoile colegilor mei vor conta în ceea ce privește deciziile pe care le vom lua în cadrul Consiliului Școlar al Elevilor. Mă voi implica activ în acțiuni de voluntariat si întrajutorare și voi căuta soluții viabile la probleme comunității noastre. Încrederea pe care o sa mi o acordați, votându mă, mă responsabilizează și mă face să iau inițiativă in fața tuturor provocărilor. Anii de liceu sunt cei mai frumoși ani din viață, dar, sunt și ani hotărâtori in formarea personalității.
Hai sa facem cunoștință. VOTAȚI-MĂ!

MARIAN YASMINE STEPHANIE:

„Eu sunt Yasmine, eleva in clasa a X-a A, si imi doresc sa asigur un mediu propice dezvoltarii personale si profesionale. Care sunt prioritatile pe care mi le propun in mandat?
In primul rand contruirea educatiei incluzive de calitate la nivelul liceului, inţelegerea diferenţelor dintre elevi ca resursă pentru procesul de învăţare, nu ca o problemă ce trebuie depăşită.
In al doilea rand reducerea barierelor în învăţare şi participare pentru toţi elevii, nu doar pentru cei cu dizabilităţi sau cei etichetaţi ca având „nevoi educaţionale speciale”.
Sper ca impreuna sa identificam principalele probleme cu care ne confruntam si sa gasim solutionarea acestora prin dezvoltarea si implementarea unor noi proiecte. Daca si voi visati ca scoala sa fie acasa iar profesorii sa ne fie parinti nu ezitati sa ma votati.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web