Serbare de Craciun la colegiul A. Saligny

20161222_105912Joi, 22.12.2016, la sala de conferințe a Colegiului Tehnic ”Anghel Saligny” s-a desfășurat tradiționala serbare de Crăciun, la care au luat parte elevii, colectivul de cadre didactice, conducerea colegiului.

În cadrul manifestării s-au împletit momente clasice cu unele inedite, dedicate sărbătorilor de iarnă. Astfel, s-au cântat colinde, plugușor, sorcovă și s-au oferit reprezentații specifice precum capra și banda lui Jianu. A fost organizat și un târg de Crăciun de către elevii profilului de design vestimentar, fondurile strânse urmând a fi donate copilor din familii defavorizate.

20161222_114330Mai puțin obișnuit pentru un asemenea eveniment a fost premierea a două concursuri. Cel local, ”Reciclăm creativ”, desfășurat în săptămâna Școala Altfel ,în perioada 21-25 noiembrie 2016 a antrenat elevii, îndrumați de diriginți, să manifeste spirit creativ și antreprenorial în utilizarea materialelor reciclabile. Produsele care au impresionat juriul au fost premiate în prezența directorului executiv al Agenției pentru Protecția Mediului, Paul Toderică.

dsc04079Pentru concursul național ”Dezvățăm violența!” implementat de asociația A.L.E.G. Sibiu, elevii clasei a XI-a au primit premiul general al proiectului, înmânarea diplomelor fiind realizată în prezența lui Andrei-Gabriel Stupu, acum voluntar A.L.E.G. și cu o participare deosebită în cadrul proiectului celor de la A.L.E.G.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web