“Studentii au cuvantul” – Competitie nationala de dezbateri pentru studenti

14872412_1282112358487238_1353691565_nÎntre 19 si 23 octombrie 2016, a avut loc, la Slanic Moldova, Competitia Nationala de Dezbateri pentru Studenti intitulata “Studentii au cuvantul”, organizata de A.R.D.O.R. Moldova (Asociatia Regionala de Dezbateri, Oratorie si Retorica) cu sprijinul si sustinerea directa a Ministerului Tineretului si Sportului, ce a finantat evenimentul.
Evenimentul a reunit 50 de tineri din toate zonele tarii si a fost prilejul unor dezbateri pe teme privind implicarea tinerilor in viata comunitatii locale. De asemenea, proiectul a avut ca tinta dezvoltarea abilitatilor de prezentare si persuasiune, a capacitatii de analiza si sinteza, cultivarea spiritului de toleranta si a atitudinilor constructive.
Competitia, parte a proiectului “Studentii au cuvantul” a reprezentat un adevarat succes, deoarece accentul nu a fost pus doar pe competitie, ci si pe invatare si colaborare intre participanti. Acest lucru datorandu-se faptului ca echipele au fost mixate, formatul de dezbateri fiind American Parliamentary.
De pregatirea arbitrilor s-a ocupat Carmen Zaharia, formator national in cadrul dezbaterilor si vicepresedinte A.R.D.O.R. Moldova.

Este o reusita pe care o datoram Ministerului Tineretului si Sportului, iar in urma feedback-ului pozitiv primit de la participantii proiectului, se va incerca continuuarea proiectului si in viitor.”  a tinut sa prezizeze presedintele A.R.D.O.R. Moldova, Ciprian Zaharia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web