Balul Bobocilor 2016 – C.N.”Gh. Vrănceanu”

afisfinallyNumărătoarea inversă a început, ținutele sunt pregătite, repetițiile se intensifică pentru că, la sfârșitul lunii octombrie, seniorii Colegiului Național “Gheorghe Vranceanu” Bacău vor realiza o călătorie în jurul lumii în care originalitatea, spiritul artistic și siguranța sunt aspectele esențiale.

Noii elevi talentați și plin de entuziasm ai liceului își vor demonstra calitățile pe parcursul mai multor probe, inclusiv proba surpriză, pentru a deveni învingători la finalul călătoriei, o călătorie în care spiritul competițional își face simțită prezența. Spectacolul va avea ca scop prezentarea de momente artistice, înfățișarea unor ținute tradiționale specifice celor mai fascinante părți ale lumii și desemnarea câștigătorilor balului, precum și înmânarea de premii speciale, în funcție de prestația fiecărui concurent.

Va așteptăm pe data de 22 octombrie, ora 17, la Teatrul de Vară “Radu Beligan”, pentru a fi martori la spectacolul ce reunește fantasticele culturi ale lumii!

Pret bilet: 10 Lei
Biletele pot fi obtinute de la elevii Colegiului Gh. Vranceanu, mai exact cei de la clasa a 12-a A (etajul 1, prima clasa pe stanga).

Asadar intrati A I C I  si votati-va preferata sau preferatulpentru titlul de Miss/Mister Popularitate. Noi le uram mult succes tuturor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web