Au început înscrierile la Palatul Copiilor Bacău, pentru anul școlar 2016 – 2017

12015111_1642594402655271_8660324200497980705_o-1Miercuri, 7 septembrie, Palatul Copiilor Bacău s-a dat startul înscrierilor pentru anul școlar 2016 – 2017.
Elevii care doresc să își descopere noi talente și abilități, să își dezvolte personalitatea sau pur și simplu să își facă noi prieteni și să își petreacă timpul liber în mod creativ sunt așteptați împreună cu părinții lor la Palatul Copiilor Bacău, pentru a se înscrie la unul sau mai multe cursuri din oferta educațională a instituției.
Înscrierile se fac în perioada 7 – 23 septembrie 2016, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 – 16.00, în Sala de Consiliu, de la etajul 1 al Palatului Copiilor Bacău (din strada Oituz, nr. 24, în clădirea în care funcționează și Inspectoratului Școlar Județean, intrarea laterală), și la sediile cluburilor elevilor din localitățile de care aparțin.

Documentele necesare pentru înscriere sunt: Fișa de înscriere (care poate fi descărcată de pe site-ul instituției (www.palatulcopiilor.com), Copie după Certificatul de naștere al copilului sau după Cartea de Identitate a copilului și o Adeverință medicală, din care să rezulte starea de sănătate a elevului.

„Oferta educațională pentru acest an şcolar a Palatului Copiilor Bacău este mai bogată, venind astfel în întâmpinarea solicitărilor. Deja, până în acest moment, foarte mulți elevi din școlile și liceele din județ și-au manifestat dorința de a se înscrie la cursurile noastre, situație care ne bucură și ne motivează.
Astfel, în perioada imediat următoare, intenționăm să înființăm noi cercuri, care vor veni în întâmpinarea beneficiarilor noștri.
În acelaşi timp, vom fi preocupaţi şi de promovarea unor proiecte europene, precum Erasmus+, care au ca obiectiv, fireşte, schimburi de bună practică şi care presupun atragerea unor finanţări nerambursabile importante”a declarat prof. Gabriel Stan, directorul Palatului Copiilor Bacău.

Palatul Copiilor Bacău este o instituție de învățământ preuniversitar, nonformal, de stat, subordonată Inspectoratului Școlar Județean Bacău și Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice. Elevii și profesorii săi participă an de an la proiecte și concursuri naționale și internaționale, cu rezultate deosebite, reflectate atât în presă, cât și pe site-ul instituției (www.palatulcopiilor.com) sau pe pagina sa de Facebook (Palatul Copiilor Bacău).

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web