Micuta Mateea Ioana Cosma, castigatoarea marelui trofeu la Festivalul “Best-Pop-Rock Music”

06.-premiere-mateea-cosma

Sursa: www.topromanesc.ro

În weekendul care tocmai a trecut (11-12 iunie) orasul Piatra Neamt a gazduit prima ediție a festivalului “Best-Pop-Rock Music”.
Un festival la inceput de drum si adresat în mod special copiilor și adolescenților pasionați de muzică. In prezent sunt destul de putine festivaluri care aduc pe scena copii și tineri pasionați de acest gen muzical.
Festivalul Best Pop-Rock Music este organizat de Asociația Culturală DoMiDance și Consiliul Județean Neamț, dar si prin efortul și implicarea familiei Chelaru, doamna Doina și Dorel, cei doi soți care conduc asociația amintită.
Anul acesta, dincolo de premiile pe categoriile de virsta de la sectiunile festivalului, a fost acordat doar un singur trofeu.
La aceasta prima editie , membrii juriului, mai exact Titus Andrei, Berti Barbera, Viorel Gavrila, Tiberiu Albu, Daniel Adrian Fat si Marcel Iorga, au decis ca marele trofeu sa mearga la  Mateea Ioana Cosma din Bacau, in varsta de 10 ani, pregătită de profesorii Ionuț Gheorghieş și Anca Pârlog. Aceasta nu este la primul ei festival la Piatra Neamț, având și alte participări cu premii importante.

Sursa: www.topromanesc.ro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web