“InfOlanda: întrebaţi un bibliotecar !”

DSC_0392In zilele de 17 si 18 mai, sala multimedia din cadrul Bibliotecii Judeţene “C. Sturdza” Bacău a fost gazda unor intalniri intre bibliotecarii din judetul Bacau in cadrul proiectului “InfOlanda: întrebaţi un bibliotecar !”

Acesta este realizat de către Ambasada Olandei din România în parteneriat cu Fundaţia Progress şi 8 Biblioteci Judeţene din România. Proiectul se desfăşoară în judeţele: Bacău, Brăila, Galaţi, Maramureş, Mureş, Sibiu, Suceava, Timiş.
Scopul sau este acela de a informa cetăţenii români interesaţi de munca în Olanda privind necesitatea unei bune documentări înainte de plecare. Succesul la locul de muncă şi integrarea în comunitate, precum şi prevenirea pericolelor legate de contracte de muncă, nefavorabile sau chiar de exploatare prin muncă, depind în mare măsură de cunoaşterea drepturilor, obligaţiilor, oportunităţilor şi riscurilor privind viaţa şi munca în Olanda.
InfOlanda: întrebaţi un bibliotecar urmăreşte utilizarea potenţialului bibliotecarilor locali, precum şi a spaţiului disponibil în biblioteci, ca loc de referinţă în comunitate unde pot fi accesate informaţii şi materiale utile în documentarea deciziei de a lucra în străinătate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web