Eye Film Festival

13123306_951393461634808_2625597177148994283_oVineri, 6 mai, începând cu 15:00 va avea loc festivitatea de deschidere a festivalului, unde se va anunța și câștigătorul concursului de afișe.

Programul va fi deschis cu un film documentar, strâns legat de istoria comunității băcăuane, dar și a celorlalte comunități din jur, care au primit în sânul lor grupuri de popoare migratoare. Astfel, de la 15:00 incepe ”Aliyah Dada”, un film de Oana Giurgiu, care va fi prezentă la proiecție.
Sunteti rugati să rămâneți în sală, și să nu ezitați dacă aveți întrebări pe care să le adresați invitaților.

Ziua va continua cu ”Autoportretul unei fete cuminți”, filmul Anei Lungu, ce prezintă o dramă pe care mulți din noi, probabil, am trăit-o, mai ales în timpul trecerii spre maturitate.

Ziua de vineri se încheie cu ”Poziția Copilului”, cu care Calin Peter Netzer a obținut 2 premii la Berlin, 9 premii şi 2 nominalizări Gopo. În centrul acțiunii se află Luminița Gheorgiu și Bogdan Dumitrache, care ilustrează cu umor povestea dramatică a unei mamei și a fiului ei ajuns la maturitate.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web