FRUMUSEȚEA VA SALVA OMENIREA

1

 

Sub această denumire a avut loc Concursul Internațional de Estetică, organizat de Colegiul  MondoStud – Art din Chișinău, ajuns la ediția a III-a. Elevele de la Colegiul Tehnic de Comunicații Nicolae Vasilescu Karpen din Bacău au venit acasă cu locurile întâi și doi la secțiunea “Frizerie și culoare”.  “A fost o experiență plăcută de unde am de învăța și eu lucruri noi, dar le-am arătat și celor de la Chișinău tunsori mai rebele, ieșite din comun” – ne-a declarat câștigătoarea locului întâi Ancuța Lăcătușu. Câștigătoarea locului II,   Andreea Balasz  e și mai mulțumită, mai ales pentru impresia pe care le-a făcut-o tuturor participanților.

Concursul a fost jurizat de specialiști în domeniu ce au la activ participări și concursuri la nivel internațional. “A fost schim de experiență interesant, ne-am îmbogățit cunoștiințele dar și palmaresul cu diplome și medalii” – a declarat prof însoțitor Mirela Budală.

Au participat la competiție elevi de la liceele și colegiile din: Piatra Neamț, Iași, Bălți, Chișinău și Ucraina, Bacăul fiind reprezentat de Colegiul Tehnic de Comunicații Nicolae Vasilescu Karpen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web