SMILEY & FELI la Bacău. FOTO & VIDEO

pageSala Teatrului de Vara din Bacau a fost neincapatoare pentru sutele de fani care au venit sa isi vada iolii, mai exact pe Smiley si Feli. Inca de la inceput cei mici, dar si cei mari l-au aclamat pe Smiley, desi concertul a fost deschis de Feli.

Putin dezamagiti, ca inca nu urcase pe scena Smiley, cei prezenti au ramas uimiti dupa primele 3 piese cantate de cunoscurta interpreta. Aceasta si-a incantat fanii cu piese ca ” Creioane colorate”, ” Cine te crezi” dar si multe altele, incheind cu varianta proprie la piesa” Constantine, Constantine”, cum a sunat varinata ei, puteti vedea in clipul de mai jos.

Momentul culminant a fost candartistul a urcat pe scena in aplauzele intregii sali. El si-a inceput recitalul cu un colaj de melodii mai vechi cum ar fi: “Iarna pe val”, “Dincolo de cuvinte”, dar si  “No tengo dinero”.  La mijlocul concertului toate luminile s-au stins urmand piesa “ Insomnii”, care i-a uimit pe toti fanii prezenti in sala. Aceeasi reactie au avut-o fanii si la interpretarea piesei ” Pierdut buletin”.

Cel mai bine cred ca e sa lasam imaginile sa vorbeasca despre atmosfera de vineri seara asa ca mai jos gasiti cateva fotografii, dar si doua clipuri de la concert.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web