Olimpiada nationala de chimie – Editia a 50-a

DSC_0012

Ministrul Educatiei Nationale si Cercetarii Stintifice – Adrian Curaj

Duminica,17 aprilie 2016, la ora 18:00,Teatrul de Vara “Radu Beligan”,a fost gazda deschiderii Olimpiadei Nationale de Chimie, Editia cu numarul 50. In acest an, numarul de participanti este de aproximativ 370 de elevi.

Spectacolul a fost deschis de corul Colegiului National “ Gheorghe Vranceanu” impreuna cu cel al  Colegiului National de Arte “George Apostu”.

In continuarea festivitatii de deschidere, doamna inspector general Theodora Sotcan le-a urat participantilor mult succes,indemnandu-i sa nu le fie teama ca nu vor castiga, pentru ca pana la urma toti pleaca invingatori. Cu mii de emotii a reusit sa-si termine descursul,, nu inainte de a le multumi tuturor fostilor profesori pentru ca au ajutat-o sa ajunga unde e acum.

Printre oficialitatile prezente in sala, au mai luat cuvantul , Primarul Municipiului Bacau, Ilie Bîrzu, Inspector General in Ministrul Educatiei, Daniela Bogdan, dar si Ministrul Educatiei Nationale si Cercetarii Stintifice, Adrian Curaj, care a tinut sa ii felicite pe cei care au ajuns pana la aceasta faza a olimpiadei si sa le ureze mult succes pe mai departe.

Toate aceste interventii ale oficialitatilor au fost presarate cu momente artistice sustinute de catre elevii Colegiului de Arta G. Apostu dar si de majoretele Colegiului Gh. Vranceanu.

Spectacolul s-a incheiat cu interpretarea in premiera a imnului olimpiadei de chimie cantat de corul Armonia al Colegiul National de Arta “ G. Apostu”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web