SCHIMB DE EXPERIENȚĂ

IMG_6071

O delegație din Ungaria a vizitat astăzi colegiul nostru, într-un schimb de experiență,  de bune practici în proiecte de parteneriat european. Grupul format din 9 directori și profesori au vizitat laboratoarele de electronică și telecomunicații, de Estetică și Igiena Corpului Uman, cele de IT și Organizator Banqueting, precum și Muzeul Tehnic din cadrul liceului.

Au fost dezbătute numeroase subiecte care pot aduce pe viitor numeroase avantaje de ambele părți precum sistemul de ÎNVĂȚĂMÂNT  DUAL ce permite elevilor să facă practică la agenții economici, sistemul computerizat de intrare la facultate, cataloagele electronice utilizate cu succes la vecinii unguri, concursuri internaționale pe segmentul tehnic etc.

Ca și curiozitate liceul din Szeged, Ungaria, are peste 100 de specializări  la care este acreditat dar el se orientează în fiecare an în funcție de cererea de pe piața muncii din Ungaria.

Mai trebuie precizat și cei care au făcut posibilă această întâlnire: Coordonatorul proiectului in Romania este prof. dr. Mihaela Cojocaru, presedinte ASEF. Echipa de organizare din partea Colegiului Tehnic de Comunicații  Nicolae Vasilescu Karpen: prof. Simona Lacatusu, dir. Remus Cazacu, ing. Alina Filimon, dir. Virgil Popa, prof. Mihaela Vasiloaia, Mirela Budala, prof. Cristina Radu, prof. Danut Frigioiu, prof. Daniela Dimitriu, prof. Doina Nechitoi, prof. Paul Cucu.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web