“Insula Cercetaşilor” s-a mutat in Parcul Cancicov

01DSC_0693Sâmbătă, 09 aprilie, de la ora 11:00, membrii cercetași din Bacău au participat la o activitate în mijocul naturii urbane, în Parcul Cancicov. Cu aceasta ocazie, acestia si-au imbunatatit cunoștințele de bază din domeniul campării și orientării. În plus prin jocurile realizate, au avut ocazia sa isi dezvolte personalitatea și spiritul de echipă.

Misiunea Cercetasiei in societatea romaneasca este de a contribui la educarea tinerilor printr-un sistem de valori bazat pe o Promisiune si o Lege, de a ajuta la construirea unei lumi mai bune, in care oamenii sunt impliniti ca indivizi si joaca un rol constructiv in societate.

01DSC_0699Cercetasia este o miscare educativa a copiilor si tinerilor, bazata pe voluntariat, cu caracter apolitic, deschisa tuturor, indiferent de nationalitate, rasa, sex, credinta sau conditie sociala, in concordanta cu metoda Scout. Cercetasia contribuie la dezvoltarea tinerilor, in vederea implinirii lor fizice, intelectuale, sociale, spirituale, pentru a deveni cetateni responsabili ai comunitatii locale, nationale si internationale.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web