Yuri’s Night pentru prima dată în Bacău!

12938320_1133645463332901_6079599321070061992_nAsociația pentru Dezvoltare Activă ADA celebrează pentru prima dată în Bacău Yuri’s Night, un eveniment ce își propune celebrarea trecutului, prezentului și viitorului omului în spațiu. La nivel global, sunt organizate petreceri și evenimente în cadrul Yuri’s Night anuale în luna aprilie, în comemorarea lui Yuri Gagarin, primul om care a călătorit în spațiu pe data de 12 aprilie 1961, și pentru inagurarea prime navete spațiale Space Shuttle, pe data de 12 aprilie 1981.

În cadrul evenimentului organizat de Asociația pentru Dezvoltare Activă Bacău vor avea loc un concurs de creație și o seara tematică.

Concursul de creație cuprinde trei secțiuni: eseu, arte plastice și machete, fiind destinat elevilor din clasele V-XII. Tema generală a concursului este Universul, secțiunea de eseu având o temă la alegere din cele trei propuse (Astronomie și mitologie, Omul în spațiu sau Noile descoperiri în spațiu). Elevii pot participa la una din cele trei secțiuni ale concursului, termenul limită pentru trimiterea lucrărilor fiind de 08 aprilie 2016.

Seara cu tematică va avea loc la Manhattan Pub & Pizza Bacău, pe data de 11 aprilie 2016, începând cu ora 18:00. În cadrul acestui eveniment, vor avea loc prezentări despre Univers și călătoriile omului în spațiu, pentru ca mai apoi să desfășurăm un concurs interactiv, de cultără generală, iar la final să vizionăm un film cu tema spațiului.

Mai multe detalii despre eveniment, puteti solicita la adresa de e-mail yurisnight.bacau@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web