Caravana Iepurașului – Ediția a X-a

DSC_0071Societatea Naţională de Cruce Roşie din România – Filiala Bacău, a dat startul celei de-a X-a ediţii a proiectului Caravana Iepurașului. Sunt zece ani de când, în preajma Sărbătorilor Pascale, adunăm alimente greu perisabile, dulciuri, produse de igienă, jucării în recipiente special amenajate în supermarketuri şi le distribuim către persoanele vulnerabile – în special copii și vârstnici din județul Bacău. La aceste eforturi se adaugă contribuția financiară a Crucii Roșii Bacău, pentru a reuși să ajungem la un număr tot mai mare de oameni.

In colaborare cu Direcțiile de Asistență Socială din cadrul primăriilor, precum și prin centralizarea solicitărilor venite direct la sediul nostru, identificăm acele persoane care au cel mai multe nevoie de ajutor: persoane vârstnice și singure, familii cu mulți copii, familii monoparentale, persoane cu diferite afecțiuni.

O primă distribuție a avut loc vineri, 01 aprilie, când echipe de voluntari și angajați au mers la domiciliul persoanelor vârstnice din municipiul Bacău aflate în evidență, pentru a distribui pachete alimentare cu produse de bază.

Facem un apel apel către agenții economici și către băcăuani sa  fie  alaturi de noi și să ne sprijine demersul. Agentii economici care  doresc sa se implice in acesta campanie o pot face astfel :

  • donatii in bani in contul RO77BTRLRONCRT0263885801 – Banca Transilvania.
  • donatii in bunuri pe baza de contract de sponsorizare/donatie contactandu-ne la tel/fax : 0234/523733 sau la sediul Crucii Rosii Bacau din strada Oituz, nr.61, Bacau;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web