Preselecții BACĂU – TABĂRA DE FILM 2016

12417532_1704720193109358_7905195768273101900_nDacă ești talentat, știi să cânți, să dansezi sau ești pasionat de actorie și ai între 9 și 18 ani, ești așteptat luni 18 aprilie 2016 începând cu ora 12.00 la Palatul Copiillor din Bacău, unde vor avea loc preselecțiile celei de a VI-a ediție.a proiectului TABĂRA DE FILM.

Înscrierea se face în ziua preselectiei prin completarea unui formular înainte de a intra în sală, dar este recomandat să trimiteți un mail cu informațiile de contact , în ce oraș veți participa la preselecții și pentru ce probă de talent a-ți pregătit, pe adresa office@tabatadfilm.ro
Nu este necesară înscrierea on-line.
NU SE PERCEPE TAXĂ DE PARTICIPARE LA PRESELECȚIILE DIN ROMÂNIA

PROBE PRESELECȚII EDIȚIA 2016

PROBA DE DICȚIE
Testarea pentru proba de dicție se poate realiza prin discuțiile libere avute în fața juriului sau prin citirea la prima vedere a unor exerciții de dicție impuse.

PROBA DE IMPROVIZAȚIE
Improvizația presupune adaptarea spontană a participantului (pe baza folosirii unor cuvinte date de juriu) la situații reale sau imaginare, la propuneri de spațiu sau situații, relații si interacțiuni cu ceilalți participanți la preselecții.

PROBA DE TALENT (actorie, canto vocal / instrumental, dans, etc.)
Prin această probă fiecare participant la preselecție trebuie să demonstreze juriului talentul său.

De exemplu, dacă veți opta pentru actorie trebuie să prezentați un monolog, o fabulă sau un alt moment artistic.

Pentru proba de talent muzical, daca veți opta pentru canto va trebui sa veniți cu un negativ (pe cd sau stick usb), daca veți opta pentru instrument recomandam sa veniti cu instrumentul vostru iar in situația în care instrumentul e prea voluminos sau nu se poate deplasa, va rugam sa anunțați pe adresa de mail office@tabaradefilm.ro țnainte cu cel puțin 3 zile pentru a ne asigura că instrumentul exista în sala de preselecție.

Pentru proba de dans, participanții au nevoie de acompaniamentul muzical (piesa) înregistrat pe un CD sau pe un Stick USB.

Mai multe informații pe
http://www.tabaradefilm.ro/Preselectii-editia-2016
sau la
prof. Claudiu Filip și Emil Iftimie – Palatul Copiilor Bacău

Proiectul Tabăra de Film este inițiat și dezvoltat de Asociația Pentru Sprijinirea și Promovarea Filmului Românesc (ROMfilmsupport) împreună cu Dream Media Production, co-producător fiind Radio România prin Radio România Regional. De asemenea, “Tabăra de Film” este un proiect sprijinit de Ministerul Educației și Cercetării Științifice împreună cu Ministerul Educației al Republicii Moldova, partener media fiind Apropo TV.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web