Gala Învățământului Băcăuan 2016

DSC_0081

KARPENUL PREMIAT LA GALA ÎNVĂȚĂMÂNTULUI

Pentru rezultatele obținute în anul școlar 2014 – 2015 olimpicii din Colegiul Tehnic de Comunicații Nicolae Vasilescu Karpen au fost răsplătiți cu premii în bani dar și cu produse din partea sponsorilor. Astfel pentru rezultatele remercabile la Electronică, automatizări și telecomunicații au primit premii Lazăr V. Gabriel și Macovei E. Gheorghe. Elevii Cîrlan E. Mihai și Bârgoanu Cosmin Ionuț ce au adus premii de la olimpiada tehnică –  domeniul Electric, electrotehnic, electromecanic au fost și ei aplaudați și răsplătiți cu premii.

Toți aceștia au fost pregătiți de profesorii Bujor Gabriela, Cenușe Lavineta, Moraru Mihaela, Vrînceanu Greta, Frigioiu Dănuț și  maistrul Baciu Gheorghiță.Un succes remarcabil s-a observat și la capitolul Educație fizică – Handbal. Aici au primit diplome și premii Rusu Dumitru, Hanțaru Dragoș, Ionescu Alexandru, Drăgan Andrei, Oancea Maxim, Suciu Laurențiu, Ticu Petru Daniel, Tărcuță Alexandru și Munteanu Bogdan pregățiți de prof. Turcu Mihaela. Elevii Roman Alexandru și Popa Radu au fost premiați pentru rezulatele la limba engleza sub coordonarea prof. Anca Gurlui.  Nu a fost uitat nici cel mai bun elev al anului școlar 2014 -2015 Măriuț Ramona Natalia precum nici cel mai bun proiect la nivel preșcolar “Educrates – Minunile Primăverii”, coordonat de Grosu Rodica. Au fost răsplătiși de asemenea coordonatorii proiectului “Licitație de Colecție”prof Lăcătușu Simona și Filimon Alina. La capitolul proiecte și activități extracurriculare au fost scoase în evidență și aplaudate proiectul internațional “LUMINI PE MALURI DE PRUT” în colaborare cu Lic. Teoretic Mihai Eminescu Cășuneni, R. Moldova, proiectul “Coresponsabilitate educativă și Istorie și actualitate în relația părinte – copil – educația copiilor” în parteneriat cu Colegiul Național Ferdinand I, iar ca proiecte locale în parteriat cu instituții locale cele mai apreciate au fost “Rețeaua Socială” și “Atelierul noi facem”. Felicitări tuturor și la căt mai multe premii!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web