Cercul de istorie

Vineri, 26  februarie 2016, s-a desfasurat in cadrul Colegiului Tehnic de Comunicatii Nicolae Vasilescu-Karpen cercul de istorie-liceu in laboratorul Info-TIC 1 (L13). La activitate au participat alaturi profesori de istorie de la Colegiul National Ferdinand Bacau, Colegiul Catolic Sf. Iosif Bacau, Colegiul Tehnic “Grigore Antipa”, Colegiul Economic Ion Ghica si de la Colegiul Tehnic de Comunicatii Nicolae Vasilescu-Karpen. Tema activitatii a fost legata de utilizatarea instrumentelor TIC in predarea istorie, marcandu-se totodata si implinirea a 150 de ani de la abdicarea lui Alexandru Ioan Cuza.

In cadrul activitatii, dl. prof. Costin Iordache a realizat o lectie demonstrativa cu tema “Domnia si reformele lui Alexandru Ioan Cuza” utilizand instrumente TIC (youtube, prezentare prezi, fise de lucru in format electronic) si au fost folosite metode activ-participative (cubul, mozaicul, turul galeriei). A fost folosita aparatura din laborator (calculatoare, videoproiector). Dna. prof. a prezentat un interesant material grupat pe ani de studiu, cu titlul “Resurse online pentru ora de istorie”

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web