ORE CU OAMENII DE AFACERI

DSC_0712

De asta au avut parte 24 de elevi de la clasa X E din cadrul Colegiului NV Karpen Bacău. Ei au participat la prezentările trainerilor și oamenilor de afaceri din cadrul CONFERINȚELOR.ro, desfășurat la  Centrului de Afaceri Expozițional Bacău (CAEX).

INVESTIM   NECONDIȚIONAT  ÎN  TINE – Plecând de la afirmația unui director general ce a prezentat în cadrul acestor conferințe  că dacă investești “ZERO” într-o afacere poți câștiga dublu, am concluzionat împreună cu elevii  că învățământul este o investiție care nu te condiționează ci îți formează premisele viitorului tău, urmând ca tu să alegi din paleta întreagă de oportunități.

Pentru mulți copii de la clasa X E – specializarea Tehnician Activități Economice, aceasta a fost prima întâlnire cu oamenii de afaceri. Și ar trebui să reprezinte așa cum le spunea prof Paul Cucu, “o provocare, o curiozitate cum de alții reușesc”. Interesante au fost  și oportunitățile prezentate de liniile de finanțare venite din direcția Uniunii Europene pentru mediul RURAL.

TU  TE-AI  GÂNDIT  LA  AFACEREA  TA?

CÂT  TIMP ALOCI  AFACERII TALE  ÎN  FIECARE  ZI?

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web