FLASHMOB – ÎNDRĂGOSTIȚI DE… NATURĂ, PE RITM DE DANS

12418938_515202405326092_2976293903768300926_o
Pe mulți elevi ai Colegiului Karpen, care au ieșit în curte în pauza mare, i-a surprins flashmob-ul organizat de tinerii reporteri pentru mediu ai echipei ”The Green Heart” – Elena Boghean, Dorina Gălușcă, Lucian Pușcuță, de la clasa a XI-a C. Ceva inedit pentru elevii de la liceul nostru. Ei au realizat coregrafia unui dans tradițional românesc și l-au adaptat pentru a transmite semenilor un mesaj ecologic.
Pentru că Drabobetele iubeşte fetele, dăruindu-le îmbrățișări și flori, elevii inițiatori ai flashmob-ului de astăzi au atras atenția privitorilor că trebuie cu toții să păstrăm natura curată pentru a mai avea de unde oferi flori la diverse evenimente, și nu numai pentru aceasta. Nu putem continua să înecăm, să inădușim natura cu tot felul de gunoaie, ci trebuie să ne schimbăm comportamentul neprietenos față de aceasta. Invitația tinerilor reporteri pentru mediu a fost făcută deopotrivă tinerilor, adulților, preșcolarilor, tuturor categoriilor de vârstă. Încă avem carențe în a arunca gunoiul în containerele de selecție.


Echipa ”The Green Heart” participantă la concursul international ‪#‎Litter_Less‬ și ‪#‎Young_reporters_for_the_environment‬ ne-au arătat ce atitudine să adoptăm față de natură. Aceștia au fost înconjurați de o mulțime privitori (cca. 400 liceeni și cca. 80 preșcolari). Cei care nutresc aceleași sentimente față de natură s-au alaturat horei lor, dansată în jurul unei flori ofilite. Abia când toate gunoaiele au fost adunate din jurul florii, aceasta a revenit la viață și bucuria celor prezenți s-a manifestat cu urale.
Mulțumiri preș. Consiliului Elevilor, Răzvan Tălmăcel, cadrelor didactice (ing. Daniela Andronic, prof. Radu Cristina, prof. Cristina radu, prof. Andreea Marcoci, prof. Andreea Sandu, prof. Beatris Anghel, domnilor directori prof. Remus Cazacu, dir adj. Virgil Popa, dir. adj. Gheorghe Ilcos, instit. Adina Adomnitei, instit. Ioana Dascalu, ed. Berea Mihaela, ed. Ceausu Nicoleta), tuturor elevilor de la clasele a IX-a E, a IX-a K, a X-a D, a X-a H, a XI-a B, a XI-a A, a XI-a C, a XI-a F. a XI-a B, a XII-a F, pentru implicarea în desfășurarea activității.
O atitudine potrivită față de mediul în care trăim poate să ne schimbe viața în bine.
Spiritul solidar și civic ne poate îmbunătăți viața!
Iubiți și natura!

O activitate susținută de Radio Adolescența Bacău!

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web