CARAVANA KARPEN LA TINE ÎN ȘCOALĂ

DSC_0678

 

Alte 4 școli gimnaziale au fost luate cu asalt de profesorii și elevii de la Colegiul Tehnic de Comunicații Nicolae Vasilescu Karpen Bacău. Au venit cu tot arsenalul tehnologic, cu veselie, daruire și multă bună dispoziție. Și binențeles cu mare bucurie am fost primiți de viitorii bobocei. Ne-au deschis ușile și totodată sufletele lor și ne-au arătat prin simplitatea și sinceritatea lor, că merită sădit în fiecare copilaș, chiar dacă este departe de oraș și tehnologia nu îl ajută, că merită să dăruiești dragoste, pasiune, sete de cunoaștere.

În drumul nostru am oprit la Școala Generală cu clasele I-VIII Gheorghe Buzdugan – Gheorghe Doja – Răcăciuni, apoi la Școala de Arte și Meserii din Răcăciuni, la școala din Gâșteni dar și din Fd. Racăiunului.

Îi salutăm și cu această ocazie pe cei peste 110 elevi din cele 4 școli și mulțumim pentru sprijin cadrelor didactice și conducerii școlilor.

VĂ INVITĂM așa cum am stabilit să veniți și să ne vizitați campusul școlar și sălile și laboratoareleș fie în perioada săptămânii ȘCOLII ALTFEL fie altădată.

Iar daca tu ești din altă școală generală și vrei să venim cu CARAVANA KARPEN la tine, lasă aici un număr de telefon și venim cu mare drag.

Iată și fotografiile surprinse:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web