“Boogie Woogie”, premieră absolută la Teatrul Municipal “Bacovia”

AFIS BOOGIE WOOGIESecţia de Animaţie a Teatrului Municipal „Bacovia” îşi invită publicul duminică, 7 februarie 2016, de la orele 11.00 şi 12.00, la premiera absolută a spectacolului „Boogie Woogie”, un proiect inedit, interactiv, recomandat copiilor cu vârste peste nouă ani. Mihaela Murafa, creatoarea spectacolului, ne invită la o călătorie fascinantă în lumea teatrului de animaţie. E o invitaţie la creativitate şi la a privi lumea din jurul nostru ca pe un mare teren de joacă, în care obiectele pot prinde uşor viaţă cu ajutorul imaginaţiei.

“Boogie Woogie este o călătorie în timp, către originile teatrului de animație. Este un spectacol în forme neconvenționale, conceput pentru Sala Studio, din dorința de a avea publicul cât mai aproape, de a-i oferi posibilitatea să descopere cât mai ușor tehnicile teatrului de animație. Personajele întruchipate de actori spun cu mult umor o poveste inspirată din societatea actuală. E un spectacol interactiv, cu metamorfozarea obiectelor. Învățăm copiii să-și petreacă timpul altcumva, să nu mai stea pe internet foarte mult, să-și poată crea jocuri cu obiectele din propria lor casă”, spune Mihaela Murafa, creatoarea spectacolului “Boogie Woogie”.

 

Duminică, 7 februarie 2016, orele 11.00, 12.00

Teatrul Municipal „Bacovia”, Sala Studio

„Boogie Woogie” – Premieră absolută

Un spectacol de Mihaela Murafa

Distribuţia:

Tiberiu Gabor Bitere – Boogie

Adina Iftime – Lolita

Geanina Alecsoaie – Boogie Struțul

Mihaela Murafa – Menajera, Puiul de Struț, Jeff

Scenariul, regia artistică şi scenografia: Mihaela Murafa

Execuţie obiecte animate:

Mihaela Murafa, Tiberiu Gabor Bitere, Adina Iftime, Geanina Alecsoaie

Foto&Grafică: Ioan Viorel Cojan

Directorul teatrului: Anca Sigartău

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web