Seară de bal alături de Colegiul Pedagogic ,,Stefan cel Mare”

DSC_0757Vineri, 22 ianuarie a avut loc la Teatrul de Vara ,,Radu Beligan” Balul Bobocilor al Colegiului National Pedagogic ,,Stefan Cel Mare”. Evenimentul a inceput usor dupa ora 17:00 si a reusit sa ii captiveze pe tot cei prezenti. Programul a avut de toate de la majorete pana la cele zece perechi care au concurat pentru marele premiu, titlul de miss si mister 2016.

Concurenti au avut de depasit trei probe care mai de care mai interesante. Prima proba a fost defilarea tinutelor de zi, prilejul care i-a ajuta pe concurenti sa mai scape de emotii iar pe noi spectatorii, sa ii cunoastem mai bine. Cea de-a doua proba a fost cea de cultura generala, cea care i-a pus pe concurenti in dificultate dar care le-a atrenat intelectul. Proba de seara, a fost ca intotdeuna, proba in care pretendentii la titlul de miss si mister isi etaleaza tinutele.

Din acesta seara minunata de bal nu au lipsit nici momentele de dans, muzica, stand-up si demostratii de judo.

Dupa momentele inedite si probele pe care le-au avut de depasit, juriul si spectatorii au ales si castigatorii titlului de miss si mister 2016, al Colegiului National ,, Stefan cel Mare”. Castigatorii editiei sunt Maria Ojog si Valentin Stefan Holdea, mai exact perechea cu numarul trei in concurs. Pe locul 2 s-au clasat Sociu Celestina si Lungu Dragos, iar locul 3 a revenit concurentilor Tiron Mihaela si Apostu Adi.

La categoria de Popularitate, titlul de miss a fost adjudecat de Hodea Alessia Roxana, iar cel de mister a fost castigat de Bulai Bogdan Mihai

Reporter: Ioana BOUR
Foto: Ionut UNGURU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web