Richard Clayderman cântă pentru prima dată în Bacău

clayderman 2Richard Clayderman, supranumit „Prince of Romance”, concertează pentru prima data in Bacău.

Artistul, intrat în Cartea Recordurilor cu titlul de „cel mai de succes pianist din lume”, a pregătit un concert emoționant dedicat celei mai gingașe ființe, femeia. Spectacolul se va desfășura sub un generic sugestiv, „Ballade pour Elle” și va avea un playlist conceput special pentru a celebra doamnele și domnișoarele. Surpriza concertelor din acest an vine de la maestrul Gheorghe Zamfir, artistul supranumit pe plan internațional „Regele naiului.” Richard Clayderman și Gheorghe Zamfir, doi coloși ai muzicii, vor concerta în premieră mondială împreună pe aceeași scenă.

Evenimentul face parte din programul național-cultural “Artă contra Drog 2016”, un proiect inițiat de Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film “Dracula” și CIADO România, Centrul Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului, președinte academician Constantin Bălăceanu Stolnici. Prin acest program, organizatorii informează publicul asupra riscului consumului de droguri și ofera o alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber, invitând spectatorii să consume artă.

Ballade pour Elle” este o producție grandioasă, marca Richard Clayderman, în care spectacolul auditiv este completat de un impresionant joc de lumini, oferind publicului o experiență unică. Richard Clayderman va dărui prin acest concert cel mai preţios dar de suflet: muzica sa pură, sensibilă, din care radiază dragostea şi emoţia.

Biletele se gasesc la casa de blitele a salii de spectacol sau pe vandbilete.ro ; bilete.ro ; eventim.ro, iar pretul este dupa cum urmeaza:

– Categoria a II-a – 100 RON

– Categoria I – 200 RON

– VIP – 300 RON

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web