ÎNVĂȚĂMÂNT LA STANDARDE EUROPENE

DSC_0108

Încă un atelier din Colegiul NV Karpen Bacău va fi dotat cu echipamente moderne. După ce în urmă cu câțiva ani compania A-E Electronics a dotat laboratorul B7, iată că acum și atelierul de Electronică & Automatizări B17 urmează să fie echipat. Mesele de lucru vor fi dotate cu lămpi cu lentile de magnificare, cu stații de lipit digitale, cu multimetre, surse de alimentare, truse de scule pentru electronică, linoleum și brățări antistatice, kit-uri de conectare ESD-uri, laptopuri, etc. Sala va avea și ecran de proiecție și videoproiector modern.
Dotarea reprezintă rezultatul unei bune colaborări între Colegiul Tehnic de Comunicații Nicolae Vasilescu Karpen din Bacău și S.C. A-E Electronics S.A. Bacău. Astfel instutuția de învățământ este sponsorizată cu echipamente specifice în valoare de aproximativ 36 mii lei.
Reamintim o parte din elevii de la clasele de profesională își efectuează stagiile de pregătire practică la firma A-E Electronics iar o parte chiar devin angajați.
Dotările din cel de-al doilea atelier vor contribui la creșterea calității activității de instruire practică desfășurate în școală.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web