”Toți pentru un Artist”, duminică la Teatrul Bacovia

AFIS VARCIOROVACARANTINATeatrul Municipal ”Bacovia” vă invită să fiți alături de actorii băcăuani în demersul lor de a veni în sprijinul unui coleg actor, care are nevoie de ajutor. Vă așteptăm duminică, 17 ianuarie 2016, ora 18.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal ”Bacovia”, la spectacolul ”Vârciorova.Carantină”, după Matei Millo și Vasile Alecsandri, în regia lui Alexandru Dabija. Reprezentația face parte din evenimentul caritabil ”Toți pentru un Artist” iar accesul la spectacol se va realiza pe baza unei donații minime de 10 lei.

Banii colectați în urma acestei acțiuni vor fi donați pentru tratamentul actorului Volin Costin, director artistic al Teatrului ”Mihai Eminescu” din Botoșani, care a suferit un accident vascular cerebral în luna mai 2015.

Evenimentul ”Toți pentru un Artist”, organizat de Teatrul Municipal ”Bacovia”, vine în continuarea demersului inițiat, pentru același scop caritabil, de Teatrul ”Eugene Ionesco” din Chișinău, care, vineri, 15 ianuarie 2016, va juca, pentru ajutorarea actorului Volin Costin, spectacolul ”Chiriţa în provincie”, de Vasile Alecsandri, în regia lui Petru Vutcărău.

VolinCostin1

Volin Costin

Volin Costin s-a născut la 12 august 1965, la Botoșani. Este absolventul Academiei de Arte „George Enescu” din Iaşi. Din anul 1994 este actor la Teatrul ,,Mihai Eminescu” din Botoşani iar din 2006 şi directorul artistic al instituţiei. A jucat în numeroase spectacole semnate de importanți regizori ai scenei românești și internaționale de teatru, printre care Ovidiu Lazăr, Petru Vutcărău, Ion Sapdaru, Florin  Zamfirescu, Atilla Vizauer, Alexander Hausvater. A participat la festivaluri din Franța (Avignon), România și Turcia. A desfasurat proiecte de dramaterapie. A inițiat Festivalul de Teatru pentru liceeni „Liceum”. Este membru UNITER.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web