Crăciun luminat, Crăciun la Palat” editia a IV-a

12362763_738487429586372_4650895561342403769_o

Foto: Razvan Bibire

Palatul Copiilor Bacău a susținut marți, 15 decembrie, pe scena Teatrului Municipal ”Bacovia”, cea de-a IV-a ediție a Spectacolului de colinde, datini și obiceiuri ”Crăciun luminat, Crăciun la Palat”, un eveniment cu multe surprize frumoase, cu invitați de seamă și daruri felurite pentru public.

Au urcat pe scenă Grupul Vocal Folcloric ”Stejărelul”, condus de profesorul Mihai Bârjoveanu, coordonator al Cercului de muzică populară, copii de la Cercurile de muzică ușoară, conduse de profesorii Claudiu Filip și Emil Iftime, tinerii actori de la Cercul de Teatru, coordonat de prof. Adrian Radu Vasiliu, și elevii de la Cercul de Dans modern, îndrumați de prof. Radu Petrică.

Colindători, urători sau simpli spectatori au primit cu toții la finalul serii colaci și fructe, din partea directorului Palatului Copiilor Bacău, prof.dr. Adriana Busuioc, gazdă a evenimentului.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web