DĂRUIEȘTE O BUCURIE

DSC_0817

Zeci de elevi de la Colegiul NV Karpen Bacău au confecționat diferite obiecte decorative specifice de Crăciun din materiale reciclabile și împreună cu dulciuri, hăinuțe și jucării, le-au donat copiilor de la Școala Gimnazială Specială Maria Montessori Bacău.
I-am surprins pe acești copii în mediul lor și ne-am dat seama cât de greu este să nu poți face singur multe lucruri banale, la care noi nici nu ne găndim. Am încercat să le înțelegem lumea în care trăiesc și să le aducem un zâmbet. Le-am adus zâmbetul atunci când au văzut dulciurile. Din punguțele lor i-au dat și dnei profesoare câte o bomboană. Ce nu am înțeles? E de ce Dumnezeu nu i-a înzestrat până la capăt.
Rămâne un mister și un zâmbet, un zâmbet al unui adolescent blocat în mintea unui copilaș.


În drum spre ieșire am surprins și alte grupuri de copii, de această dată mult mai mici – de la Școala Nicolae Iorga, ce veneau și ei să aducă zâmbetul pe buze celor cu nevoi speciale.
Întâlnirea cu acești copii cu nevoi specilae s-a finalizat în proiectul educațional Dăruiește o bucurie,inițiat de Consiliul Școlar al elevilor din Colegiul NV Karpen Bacău. Coordonatorii proiectului sunt profesorii: Andreea Marcoci – Dima, Paul Cucu, Carmen Ardeleanu, Daniela Dimitriu, Claudia Ciocan, Alina Paraschiv, Luminița Popa, Mihaela Vasiloaia și Ana-Maria Cuțulab. Mulțumim pentru implicare și donații tuturor elevilor și profesorilor. Mulțumiri speciale elevilor de la clasele a IX- C,D,K; a X-a D,F,G și a XI-a A.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web