MISS ȘI MISTER ADOLESCENȚA 2015

DSC_0570
Elevii din cadrul căminului Colegiului Tehnic de Comunicații Nicolae Vasilescu Karpen Bacău au participat aseară la o nouă ediție a spectacolului-concurs MISS ȘI MISTER ADOLESCENȚA. Concurenții și concurentele au trecut prin probe de dans, probe de inteligență, proba ținutelor de seară dar și probe surpriză. Muzica populară a fost și ea la loc de cinste, au cântat elevele Elena Teleucă și Laura Liușu
Toate momentele au fost savurate de către public și votate. Titlul de MISS POPULARITATE a fost obținut de IACOB ȘTEFANIA iar la băieți titlul de MISTER POPULARITATE a fost adjudecat de către STOICA ANDREI.
Juriul a punctat cele mai bune momente și a decis următorul clasement:
FETE:
Locul 1 – SANDU ANDREEA
Locul 2 – ȘIPOȘ ADINA
Locul 3 – OTELIȚĂ IULIA
BĂIEȚI:
Locul 1 – SANDU IONUȚ MARIAN
Locul 2 – VARARU ALEXANDRU
Locul 3 – BERNOVIC ARTUR
Tot în cadrul acestui concurs-spectacol au fost desemnate cele mai curate camere din cadrul căminului.
Locul 1 la fete l-au primit camerele 120 și 102 iar la băieți camera 219.
Locul 2 la fete au fost desemnate camerele 106 și 113 iar la băieți camera 218.
Locul 3 – camerele cele mai curate la fete: 202 și 104 iar la băieți camera 216.
Juriul concursului MISS ȘI MISTER ADOLESCENȚA a fost format din profesorii Turcu Mihaela, Stamatachi Anca, Anghel Beatrice, Andronic Daniela și muzeologul Băluță Viorica precum și directorii adjuncți Ilcoș Gheorghe și Popa Virgil. Prezentatorii serii de excepție au fost Rusescu Bogdan și Cucu Paul.
Organizatorii spectacolului-concurs MISS ȘI MISTER ADOLESCENȚA sunt pedagogii Popa Gabriela, Pleșcan Dana, Popa Nicu și profesorul Cucu Paul iar premierea s-a făcut (și chiar s-a făcut bine de tot – zeci de cutii de bomboane, ciocolate etc) din fondurile oferite de către PĂRINȚII elevilor. Așadar SPONSORUL acestei activități cultural artistice este ASOCIAȚIA KARPEN 2010 – asociația părinților din cadrul colegiului.
FELICITĂRI tuturor câștigătorilor și mulțumiri celor implicați.

Foto: Ionuț UNGURU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web