Preselecție NEXT STAR la Palatul Copiilor Bacău

next-starCea mai cunoscută emisiune de talent-show cu copii,“Next Star”, este în căutarea copiilor talentați pentru cel de al 6-lea sezon. Joi, 5 noiembrie, începând cu ora 11, sunt asteptati copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 13 ani, care cânta, dansează sau au talent actoricesc, la Palatul Copiilor din Bacău (Sala de Teatru, et. 1 ).

Copiii trebuie să fie însoțiți de către un părinte, tutore legal sau adult care face dovada unei împuterniciri. La preselecție pot participa atât copii care cantă cu vocea, cât și cei care studiază un instrument muzical. Se admit gupuri, indiferent de numărul membrilor. Participanții la casting pot opta să se prezinte cu o piesă vocală, o melodie instrumentală sau cu un fragment dintr-o piesa de teatru, dans, număr de circ, pantomimă, gimnastică artistică etc. Copiii care cântă cu vocea se pot prezenta cu negative, se pot acompania la un instrument sau pot cânta a cappella.

Înscrierile se vor face la fața locului, în baza actelor de identitate ale ambilor părinți și a certificatului de naștere al copilului. Echipa “Next Star” și Palatul Copiilor Bacău le urează succes tuturor candidaților!

Mai multe informaţii la prof. Claudiu Filip Tel.: 0740.288.376

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to WordPress news theme, WordPress magazine theme and Premium WordPress Themes
FIB
Certificat Web